Saturday, 28 April 2018

Schaarfe Brennnesselcurry mat Hanfsom (vegan)

Brennnesselgoodness! :-) Et ass nees Zäit fir e lecker Curry ;-) 







Dofir hu mir eng Schossel Brennnessele gepléckt, a kuerz ofgewäsch.

An enger Pan ouni Ueleg goufen 

  • Hanfsom, 
  • Sesam a 
  • Kokosraspelen 

ugeréischtert, an dann zesumme matt enger Dous Kokosmëllech an e Mixer ginn.

An d’Pan koum dunn Ueleg fir d’Gewierzer “unzebroden”, dat waren

  • Moschterkären
  • gemuelene Koriandersom
  • Chilli Polver
  • Peffer
  • Kreuzkümmel
  • Kurkuma
  • Fenchelsom
  • Ingwerpolfer
  • ganz, gedrëchend Chillien
  • Asafoetida an Neelcheskäpp

Dobäi koum:

  • eng geschnidden Ënn
  • zwou Zéiwe Knuewelék













Wann déi e bëssen ugedënst sinn

  • 3 gewierfelt Tomaten
  • déi gehackten Brennnesselen
  • an eis Zooss aus dem Mixer

den Deckel drop, an da kann dat 3 Minutte kache. Fäerdeg :-D

Fir ze zervéieren koum nach gehackte Peffermënz, Saueramper a ganzen geréischterten Hanfsom driwer. 

No comments:

Post a Comment