Wednesday, 25 April 2018

Wëllkraider Taboulé bei Auberginne Moutabal

Mir haten nach 2 Aubergine vum Grill iwwereg. Déi goufe mam Läffel ausgekraazt (déi waren schonn ofgekillt) an an de Mixer gehäit. Also dat bannenan, net d'Schuel... ;-)


Dodra koum nach:
  • 2 Knuewelekszéiwen
  • 1/2 Zitroun
  • 1 Iessläffel Tahin
  • Peffer, Salz, Kreuzkümmel
  • e gudde Schoss Olivenueleg

Dobäi gouf et e Wëllkraidertaboulé:

Den drëschenen Couscous gouf réi mat Zitrounejus, e bëssi Waasser, enger gehackter hallwer Ënn, enger kleng gewierfelter Tomate an gedréchente Berberitzen vermëscht a 5 Minutten zéie gelooss.
Als Kraider hu mir dat drënner gemëscht wat direkt bei Hand wor; Saueramper, Bärlauch, Beifuss, Taubnessel, Peffermënz, Péiterséileg, Bettseecheg an e bëssi Aker-Mauséiercher.



En erfrëschend, liicht Iesse bei waarmem Wieder. An esou einfach. :-D

No comments:

Post a Comment