Saturday 23 May 2015

Brennnessel-Rhubarb-Äppelstaart matt Cashewpudding

Haut gëtt een Dessert gemaach. Am Gaart ass de Rhubarb fäerdeg an d'Brennnessele spréisse monter viru sech hinn. Zäit fir eng gutt Taart! :-D 



De Bliederdeeg hunn ech dës Kéier fäerdeg kaf, an an eng Bakform geluecht. Et gëtt och vegane Bliederdeeg, mee do ass ëmmer Palmfett dran. Dir kënnt och e vegane Mürbedeeg maachen.

Fir de Belag: 2 Staangen Rhubarb gebotzt an an 2 cm Stécker geschnidden, een Apel a Wierfelen zerdeelt an eng 3/4 voll Seibecken Brennnessele blanchéiert an duerno kleng gehackt.

Fir de Cashew-Pudding: An eng Kasserolle komme 75 Gramm Cashewmus, 280 Milliliter Waasser, 60 Gramm Agavendicksaft, eng Vanillestaang an eng Pauz Salz. Opkachen an 1/2 Minutt kache loossen.

E Grapp Sonneblummekäre  (oder gemuelen Nëss) réischteren an ob dem Deeg streeën. Duerno d'Äppelstécker an de Rhubarb drop, de Cashew-Pudding driwwer an zum Schluss d'Brennnesselen drop verdeelen. 

Dat Ganzt kënnt da bei 200 C° bei Ëmloft fir 30 Minutten an den Uewen.

Eng ganz besonnesch Taart fir op der Terrass ze genéissen! Gudden Appetit!

No comments:

Post a Comment