Mhh... Avocado;-)
Fir de Pesto gin dräi zeideg Avocadoen zesumme mat
2 Knuewlékszéiwen, dem Jus vun
1 Zitroun,
1 Grapp Basilikum,
Peffer, Salz an engem halwen Téiläffel gemuelenem Kreuzkümmel,
1/2 Glas Waasser an engem e gudde Schotz Olivenueleg
gemixt bis et crèmeg as.
Dat kënnt op gekachten Nuddelen.
Ech sinn dann och ëmmer frou wa
bei sou eppes och e bësse Crunch dobäi ass, also gouf e séieren
Tempering gemaach matt:
Moschterkären
Hanfsom an
Chilli, am Olivenueleg ugebroden.
D' Veronikabléien mëcht de Plat schéi faarwech, an nach méi gesond. ;-)
D'Veronika
fannt Dir a Wisen. Si wuessen ëmmer an engem ganze Grupp, well si sech
duerch Rhizomer ausbreeden. Méi bekannt ass natierlech den Téi deen een
dorausser ka preparéieren, mee esou iwwert e Plat gestreet, ass sie
besonneg an der Bléi immens wëllkomm. Fréier gouf d'Planz och nach Allerweltsheil
genannt, well hir sou vill heelend Wierkungen zougeschwat gi sinn.
Allgemeng kann ee soën, datt d'Planz eng Immun stäerkend Wierkung huet an
géint d'Fréijorsmiddegkeet hëlleft.
No comments:
Post a Comment