Fir de Paangesch Deeg hunn ech 50 Gr. Séisslupinnemiel, 250 Gr. Vollkornspelzmiel, 2 Läffelen Läinsom, 400 Ml Räisdrink, Waasser fir déi richteg Konsistenz, Salz an e bëssi Currypolver (deen ass nët Mëttelalterlech :-) ) vermëscht, an 15 Minutte stoe gelooss.
De Kierwel an zwou Knuewlékszéiwen goufe gehackt. En klengen Deel vum Kierwel koum an den Deeg.
An enger Pan mat e bëssi Ueleg gouf de Knuewlék ugebroden an dora koum kuerz de Kierwel.
Ofgeschmaacht gëtt mat Salz an Chilli an/oder Peffer.
D’Paangescher goufen vun zwou Säite gebroden, a vum Kierwel jeweils just 2 Tl Fëllung de laange Wee duerch d' Mett verstrach an zesummegerullt.
Dobäi schmaacht eng kleng Zalot. :-)
No comments:
Post a Comment