Tuesday, 1 May 2018

Quinoa-Lënse Bällercher mat Bärlauch op wotlecher Spaghettiszalot (vegan)

Soulaang de Bärlauch nach do ass, muss en och profitéiert ginn :-)




Fir d’ Bällercher hunn ech e
  • Glas Quinoa an der duebler Quantitéit Waasser opgesaat, an no 5 Minuten
  • giel Lënsen an
  • 1 Glas Waasser dobäi ginn. Nach 5 Minuten duerno koumen
  • 1/2 Glas Huewerflacken,
  • Salz an
  • 1 Grapp Hiefflacken dran.

Dat däerf dann nach 5 Minutte mam Deckel zou stoen.

Am Mixer gëtt dësst zesumme mat

  • Peffer zu enger ganz Pëscheger Mass gemixt, an et gët en décke Grapp gehackene
  • Bärlauch ënner gemëscht.

D’Mass hält ganz gutt zesummen a kann an den Hänn einfach zu Bällercher geformt an an der Pan gëlle gebrode ginn.

Fir di wotlech Zalot, gouf
  • eng Wuezel an
  • eng Cornichong spiraliséiert, a mat de gekachtene Spaghettien vermëscht.

Als Vinaigrette koum de Jus fun

  • 1/2 Zitroun,
  • Uelech,
  • Moschter,
  • Peffer a
  • Salz driwwer.

Fir de Crunch gouf an enger Pan mat Uelech

  • e Grapp voll kleng hallef Kichererbsen (drëchene Chana Dal) ugebroden mat e 
  • puer gedrëchenten Chillien. Ganz kuerz an d’Pan kënnt frësche
  • Bärlauch a Moschterkären.
Fäerdeg. Maacht der genuch! Se si lecker!;-)

No comments:

Post a Comment