Ech hunn dat esou gemaach: De Bakuewen op 180 C° virgeheizt. Eng Kucheform matt Kokosueleg agefett. Ech hat eng kleng Gugelhupf-Form. Dat war och mol witzeg. ;-)
Ech hunn 3 Iessläffele Chia-Som matt 9 Läffele Waasser an eng Tas ginn. Quelle gelooss. Dat ersetzt herno d'Eer.
2 Staange Rhubarb an een Apel kleng geschnëppelt, an se matt +- enger Tas Agavendicksaft an eng Casserole ginn. Hunn dat bei mëttlerer Hëtzt ënner réieren 1 Minutte brutschele gelooss. Dann d'Uebst an d'Bakform geschott.
D'Déppen hunn ech net ausgespullt, mee 145 Gramm Kokosueleg an d'Dëppe ginn, liicht uschmëlze gelooss. Dann 170 Gramm Miel ageréiert, de gequollenen Chia-Som derbäi, eng Pauz Salz, eng Strutz Agavendicksaft, d'Muerg vun enger Vanillestaang an 3 Téiläffele Bakpolfer dra ginn. Mat engem Schnéibiesem glat geréiert an iwwert d'Uebst an der Bakform ginn.
Dat Ganzt kënnt da 45 Minutten an den Uewen. Duerno nach waarm op een Teller oder ee Plateau gestierzt a waarm zervéiert. ;-)
De Rhubarb sollt een nëmme plécke bis e blitt. Duerno schwächt een d'Planz zevill. Dann heescht et sech bis d'nächst Joer gedëllegen |
No comments:
Post a Comment