Selwer Mandelmëllech ze maachen ass einfach, a bedeit nët vill Opwand!
Zudeem kann ee se sou variéieren wéi een se am léifsten huet. Méi déckflësseg, méi dënn, oder e bëssi gewürzt, z.B. matt Zimt, Chai Gewürzer oder just mat Vanille.
Vir d'Mandelmëllech huelen ech 1 Tas Mandelen ob 4 1/2 Tase waarm/wootlecht Waasser. 3 Dattelen (oder e bessi Agavendicksaft, Figen, Roséngen, oder soss eppes séisses) 1/2 Vanillestaang an eng Pauz Salz. Alles an engem gudde Mixer mixen, 30 Minutte stoe loossen, sou dass sëch alles e bëssi setzt, duerch eng rengmascheg Passette ofseien a fäerdeg.
Wann ëtt schnell muss goen, kann een och kaalt Waasser benotzen an se direkt oofseien; allerdings ass de Gôut dann nët grad esou intensiv. Genau sou léisst sëch och Hieselnossmëllech oder Cashewmëllech bereeden!
No comments:
Post a Comment