Haut de Mëtteg gouf ët eng "Spaghetti Alfredo" matt genee esou enger Choufleurs-Zooss, an dat geet sou:
De Choufleur gëtt am Salz-Waasser matt enger Scheif Bio-Zitroun gekacht.
An enger Casserolle hunn ech eng hallef gewierfelt Ënn an eng Knuewlékszéiw ugedënnst.
Do kennt de gekachtene Choufleur dran. Dobäi kënnt 1 Louche vum Kachwaasser zesumme matt 1 Iessläffel Mandel oder Cashewmus. Dann Zitrounejus vun 1/2 Zitroun, en Téiläffel Geméisbritt, Salz a Peffer dran, an da gëtt alles mam Stabmixer gemixt.
Gitt d'Kachwaasser vum Choufleur sou laang bäi bis dir déi gewënschteren Konsistenz fir är Zooss hutt.
Dat gëtt lo just eng Kéier kuerz opgekacht an et kënnt gehackte Péiterséileg dran. An d' Kachwaasser vun de Spaghetti koum een Läffel Kurkuma an e Läffel Salz.
Matt am Kokosfett gebrodenem Räuchertofu a Sonneblummekären bestreet servéiert, ass et sécher mol eng aner Manéier de Choufleur ze verwerten. An eng extra lecker derbäi. ;-)
No comments:
Post a Comment