Fir dësen immens leckere Curry braucht dir:
- 1 Bond Mangold
- 1 Ënn
- 1 Zéif Knuewelék
- Kokosueleg
- 1 Grapp Cashewen
- 2 Läffele Currypolfer
- 1 Läffel Brittpolfer
- 1 Läffel Tomatemuerg
- e Grapp kleng Tomaten
- Salz a Peffer
- Zitrounegras
- Sonneblummekären
- 1 Zitroun
De Mangold gëtt kleng geschnëppelt a gëtt am Salzwaasser 3 Minutte blanchéiert.
An engem Dëppen gëtt d’Ënn an de Knuewelék am Kokosueleg ugedënst. Do dra flitt de Currypolfer, e Läffel Brittpolfer, d’Zitrounegras an e Läffel Tomatemuerg.
Dat Ganzt gëtt dann ofgelescht mat dem an 0,75l Waasser gemixtenen Cashewen. An d’Zooss kommen dann di kleng geschnëppelt Tomaten an de Mangold. Dat därf lo nach 2 Minutte brutschelen.
Ofschmachen mat Salz, Peffer an Zitroun an zervéieren matt geréischterten Sonneblummekären a Räis. E Gedicht. En alt Gedicht. E gutt Gedicht. :-)
No comments:
Post a Comment