Tuesday 5 June 2018

Kohlrabi-Carpaccio

Am Gaart ass de Kohlrabi zeideg, lo gëtt et lecker Carpaccio!
Dee schmaacht extra lecker mat engem Peffermënzpesto :-) Oh jo!

https://payhip.com/b/otEN

Fir dëst summerlecht a schnellt Rezept brauch een:
  • 1 Kohlrabi
  • en décke Grapp Peffermënz
  • Sonneblummekären
  • geraspelt Kokosnoss
  • Salz
  • Agavendicksaft
  • Nossegen oder neutralen Ueleg (ech hat lo Sesam- an Hanf-Ueleg)
  • e puer Brennesselspëtzten mat Bléien
  • e sprëtzer Zitrounejus
  • an Chiliflacken

De Kohlrabi gëtt an dënn Scheiwe geschnidden, a vu baussen no bannen esou drppéiert, dass et dem Här Fibonacci Freed géing maachen :-)

D’Sonneblummekären an d’Kokosraspelen gi geréischtert, a mat engem Grapp Peffermënz, engem gudde Schotz Ueleg, enger Strutz Agavendicksaft an enger Pauz Salz gemixt.

An e bëssi Kokosueleg gin di gesond Brennnesselspëtzten 1 Minutt gebroden datt se nët méi picken.
Da gëtt ugeriicht. Iwwert de Plat, kënnt nach eng Strutz Agavendicksaft, a fir d’Saiert nach e bëssi Zitrounejus.
Wien et gäer e bëssi schaarf huet, ka sech nach e puer Chiliflacken driwwer streeën.

Nom Uriichte gëtt direkt zervéiert.

E gudden Appetit :-)

No comments:

Post a Comment