Dee schmaacht extra lecker mat engem Peffermënzpesto :-) Oh jo!
Fir dëst summerlecht a schnellt Rezept brauch een:
- 1 Kohlrabi
- en décke Grapp Peffermënz
- Sonneblummekären
- geraspelt Kokosnoss
- Salz
- Agavendicksaft
- Nossegen oder neutralen Ueleg (ech hat lo Sesam- an Hanf-Ueleg)
- e puer Brennesselspëtzten mat Bléien
- e sprëtzer Zitrounejus
- an Chiliflacken
De Kohlrabi gëtt an dënn Scheiwe geschnidden, a vu baussen no bannen esou drppéiert, dass et dem Här Fibonacci Freed géing maachen :-)
D’Sonneblummekären an d’Kokosraspelen gi geréischtert, a mat engem Grapp Peffermënz, engem gudde Schotz Ueleg, enger Strutz Agavendicksaft an enger Pauz Salz gemixt.
An e bëssi Kokosueleg gin di gesond Brennnesselspëtzten 1 Minutt gebroden datt se nët méi picken.
Da gëtt ugeriicht. Iwwert de Plat, kënnt nach eng Strutz Agavendicksaft, a fir d’Saiert nach e bëssi Zitrounejus.
Wien et gäer e bëssi schaarf huet, ka sech nach e puer Chiliflacken driwwer streeën.
Nom Uriichte gëtt direkt zervéiert.
E gudden Appetit :-)
No comments:
Post a Comment