Tuesday 5 June 2018

Rousegebees (vegan)

E Rousegebees ass eppes Leckeres op der Schmier awer och fir bei Desserten.

https://payhip.com/b/otEN

Fir d’Rousegebees ginn d’Bléien déi mer gebraucht hu fir de Sirup ze kachen, zesumme mat zwou Louchen Sirup, an engem Pak Kal-Geléiermëttel (ze fannen am Biobutték) 4 Minutte gemixt.
Wann een e Mixer huet ouni Messeren ass dat super, da bleiwen d’Bléieblieder ganz, an dat huet schon eppes, wann een déi nach erkennt. :-)

Mech huet bei deem ganze Rousendoft d'Muse gebass. Hei en Abléck a meng Gedanke beim Mixen:

An d’Hierz de Wand den Doft dir dréit,
wann d’Blumm vun de Rousen faarweg bléit.
De Schmierz vun der Welt, gëtt da vergiess,
An d’Schmier mam Gebees zackzack och giess… hehe :-)

No comments:

Post a Comment