Friday, 3 July 2015

Lagerfeierparty ;-) (Vegan)

Old school grillen matt Pizza Calzone, Glousgromperen an Äerdbierbällercher.
Eigentlech wollte mir e Stackbrout um Feier maachen... mee dat ass ganz spontan an eng Pizza Calzone vum Feier an an e Mantel fir eis frësch Ärdbieren ëmgewandelt ginn ;-)

Fir den Deeg hunn ech 360 Milliliter wootlecht Waasser mat engem Iessläffel Drëschenhief, en Iessläffel Chiasom an 1 1/2 Iessläffel Agavendicksaft verréiert.
An enger Schossel hunn ech 500 Gramm Miel, en Téiläffel Salz an e Grapp Wëllkar an Hanfsom verréiert, a mam Waasser/Hiefgemësch matt enger Forschett an duerno matt den Hänn gutt gemëscht.

Fëllung:
Fir d'Zooss hu mir einfach eng Tomate pelée mat engem frësche Knuewlék, frëschem Dost, Péiterséilech a Basilikum, Peffer, Salz an e bëssi Chilli gemixt.
Fir d' Geméisfëllung eng Séisspaprika an eng kleng Courgette matt frësche Kraider kleng geschnibbelt.
Fir d'Ënnen-Kraider Fëllung: Ënnen a Scheiwen geschnidden a Kraider gehackt.

Jiddereen konnt sech dunn esouvill vun de Eenzelne Saachen huelen wéi e loscht hat ;-)

Fir ze baken hu mir einfach een alt Pizzablech matt Miel bestreet an matt de Pizzaen ob d'Feier geluet.. opgepasst déi sinn a +- 1/2 Minutt scho prett fir ze dréinen, a mussen dann e bëssi Abseits duerchzéien. Mir hunn se einfach mam Blech op de waarme Steen niewendrun gezun an dat huet gutt geklappt ;-)

An d' Glous koumen dunn nach e puer Grompere leien. (Ouni Alupabeier) Déi gi vir ze iessen einfach opgebrach an ausgeläffelt! :-D
Dobai hate mir eng Zalot matt Oliven, Kornischong, Paprika, Zwibbelen a Péiterséilech, an als Vinaigrette einfach Olivenueleg, Zitroun, Peffer a Salz.

Aus dem räscht Deeg ass en Dessert entstaan!

No comments:

Post a Comment