Tuesday, 2 June 2015

Antipasti vum grousse Wise-Margréidchen (vegan)

Iwwerall bléien am Moment déi schéi wäiss Wise-Margréidercher ;-)
Haut hunn ech zwee Gräpp Bléie gepléckt, an als Antipasti ugemaach.



Dofir hunn ech 2 gehackte Knuewlékszéiwen an eng zerbröselt gedrëschent Chillischot zesumme matt de Margréidercher am Olivenueleg 1-2 Minutten ugebroden. Du matt dem Jus vun 1/2 Zitroun, 3 - 4 Iessläffelen Olivenueleg, frësch gehackte Péiterséilech, Salz an e bëssi schwaarze Peffer ofgeschmaacht an ugeriicht.

Déi ganz Planz ass iessbar! Ier d'Bléien un der Planz sinn, kann een déi jonk Sprossen an d'Blieder z.B. als Zalot iessen. De Goût kënnt vläit op méi eng wierzeg Courgette matt "gréngem" Toun eraus. Dat ganzt Joer iwwer kann een d'Wuerzel als Geméis verwäerten. Si erënnert e bëssi un Navet.

No comments:

Post a Comment