Juhuhh! Grillen! Zu menge Favorite vum Grill gehéieren definitiv d'Auberginnen! :-D
Gëschter gouf et gegrillten Auberginnen matt enger Peffermënz Vinaigrette. Dat ass super schnell virzebereeden, a schmaacht lecker!
Wien dat Battert vun den Auberginnen nët esou gäer huet, kann se "wéi een Zebra" hallef schielen a Rondele schneiden a Salzen. No 20 Minutten gi se da just eng Kéier ofgespullt an drësche getuppt éier se gegrillt ginn.
Ech wor gëscht e bëssi méi presséiert, an hunn dat iwwersprongen.
Si goufe just a Rondele geschnippelt, a sinn dunn schnurstracks ob de Grill geflunn :-)
Déi Zäit wou si gebrutschelt hunn, hunn ech séier eng Vinaigrette aus Zitroun, Olivenueleg, enger zerdréckter Knuewlékszéif, Peffer, Salz, gemuelenen Koriandersom, Péiterséilech a frëschem Peffermënz geréiert. Gutt duerchgegrillt ass d'Aubergine dodra geflunn an ass verbotzt ginn.
No comments:
Post a Comment