Geméis vum Grill ass net langweileg, nee nee :-D
D'Champignone goufen am Ganzen an enger Marinade aus 4 Läffele Sojazooss, 5 Läffele Balsamicoesseg, 6 Läffele Sesamueleg, 2 Läffelen Agavendicksaft, enger gepresstener Knuewlékszéif, Peffer, Chillipolver, enger Grëtz Salz an 2 Läffele Sesam, a gouf 20 Minutten dran zéie gelooss.
Du koumen se op Spiessercher, a si gegrillt ginn.
Driwer hate mir d'Bléien vun enger Brennnessel gestreet, déi ee ganz leckeren feinen nossege Goût hunn :-) Driwwer koumen dann och nach zwee Läffele vun der Marinade.
Dobäi gouf et am Olivenueleg ausgebaaken Brennnesselblieder als gesalzen Brennnesselchipsen. Déi woren esou knuspreg, datt se am Mond zergrimmelt sinn.
Wëll d'Spiessercher nët all um Grill geland woren, koumen di reschtlech Champignonen owes kuerz an d'Pan, matt de Brennnesselsbléien an der Marinade als Zooss driwwer :-D
No comments:
Post a Comment