Als kléng Entrée hunn ech haut eng Zalot aus de klenggeschniddenen Blieder matt Tomaten, Avocado, geréischterte Kürbiskäeren an de gebrodenen Fierkelkrautbléien gemaach. :-D
Als Vinaigrette hat ech einfach 2 Iessläffelen Zitrounejus mat 3 Iessläffelen Olivenueleg (dee fruchtegen) eng gedréckten Zéif Knuewlék, Peffer a Salz mateneen verréiert.
Trotz dem méi décke Blat an de Buuschten as ët eng gutt Zaloteplanz, a léisst sech eigentlech esou verwäerte wéi Bettseecheg. Och d'Knospen a Bléien sinn iessbar, woubäi ech do däitlech eng Präferenz hu fir si eng Kéier an der Pan ze broden, fir de schaarfgringen Goût ze dämpfen.

Fanne kann een d'Fierkelkraut op méi drëschene Wisen, laanscht Weeër a Felder.
D'Fierkelkraut léisst sech ennert de Wëllkraider ganz gutt duerch seng flaach Rosette an de Buuschten un de Blieder erkennen. Di verschidden Aarten vun Fierkelkräider sinn all iessbar! ;-)
No comments:
Post a Comment