Monday, 15 June 2015

Grillzäit: Lënsen-Wëllkraider Zalot

Bei d'Grillen gehéiert natiirlech déi eng oder aner Zalot! :-)
Mir haten eng Lënsen-Wellkräider Zalot, matt gedrëschenten Tomaten an Oliven.

Vun Kraider hunn ech dat geholl wat ech grad fonnt hunn: Sauerampfer, wëllen Dost, jonk Blieder vum Feldahorn, Basilikum a vill Péiterséilech. Als Vinaigrette hat ech 5 Läffele Balsamico Esseg, 7 Läffele gudden Olivenueleg, eng zerdréckten Knueweléckszéif, uerdentlech Salz a Peffer mateneen verréiert. An an d'Zalot goufen nach e puer gedrëchent Tomaten an e bëssi Paprika geschnëppelt an Oliven koume matt drann.
Lënsen ginn irgendwéi total ënnerschat, den Eegegoût vun deem Geméis ass Top, an ët kann een esou vill dorauser maachen! Ech hat just nach déi brong "Eintopflënsen" am Haus, ower och déi sinn eng gutt Zalot ginn. Ech hunn se just nët grad esou laang kache gelooss wéi um Pak stoung :-D


No comments:

Post a Comment