Wednesday, 3 June 2015

Ruccola-Hanf Pesto mat gebrodenen Dagliliebléien (vegan)

Meng mof Zwergboune hu missen an de Buedem, an duerfir huet de Ruccola misse réckelen. An dat huet e gemaach. An de Bauch. :-D



Ech hunn de Mëtten e Ruccola-Hanf Pesto matt gebrodenen Dagliliebléie gemaach. Pesto maachen ass einfach, an d'Resultat ass einfach gutt. Besonnesch am Fall vun dëser éischter manner üblecher Kombinatioun.

Also koumen an e grousse Mixbecher: Een décke Grapp Ruccola, eng Knuewlékszéif (de Keim eraushuelen), e klénge Grapp Péiterséilech, 3 Iessläfflen Hanfsom, 3 Iessläffel geréischtert Sonneblummekären, 1 gedréschente Chilli, en Iessläffel Hiefflacken a Salz a Peffer. Iwwert dat Ganzt koum Olivenueleg. Da gëtt gemixt, an et schëtt een Olivenueleg bäi, bis ee matt der Konsistenz zefridden ass.

Dagliliebléie ginn einfach an enger Pan am Olivenueleg gebroden. Déi schmaachen immens intensiv a lecker. E bësse wéi séiss Porrett? :-D

De Ruccola war iwwregens gebeemt, mee dat deet näischt. D'Bléie sinn och eng schéin iessbar Deko.
Um Schluss hunn ech de Plat nach matt Hanfsom bestreet. Hmmmm...

No comments:

Post a Comment