Monday, 29 June 2015

Muertespaghetti matt enger Wëllkraider-Zoos an Sonneblummekären (Vegan)

Haut gouf ëtt zweefarweg Spaghettien. Dofir hun ech d'Hallschent einfach duerch "spaghettiséiert" Muerten ersaat ;-)

Ech hunn Spaghettien am Salzwaasser gekacht an déi läscht 3 Minutten vun der al dente Kachzäit mam Spaghettischieler geschnidde Muerte matt dra gehäit.

Fir d'Wëllkraider Zooss einfach eng Schalotte, zwou Knuewelékszéiwen ugedënst, e puer Gräpp Gréngs dat bei mir hannert dem Haus wiisst matt dra gehäit (Brennnesselen, wäisse Gänsefouss, wëllen Dost, Taubnesselblieder, Kresse an Zwibbelgréngs), e Läffel Geméisbrittpolver ënnergeréiert, matt enger Tomate Pelée opgefëllt, kuerz kächele gelooss a matt Paprikapolver, Peffer, Salz a frëschem Basilikum ofgeschmaacht. Dat hunn ech matt geréischterte Sonneblummekären zervéiert.

No comments:

Post a Comment