Haut gouf ëtt zweefarweg Spaghettien. Dofir hun ech d'Hallschent einfach duerch "spaghettiséiert" Muerten ersaat ;-)
Ech hunn Spaghettien am Salzwaasser gekacht an déi läscht 3 Minutten vun der al dente Kachzäit mam Spaghettischieler geschnidde Muerte matt dra gehäit.
Fir d'Wëllkraider Zooss einfach eng Schalotte, zwou Knuewelékszéiwen ugedënst, e puer Gräpp Gréngs dat bei mir hannert dem Haus wiisst matt dra gehäit (Brennnesselen, wäisse Gänsefouss, wëllen Dost, Taubnesselblieder, Kresse an Zwibbelgréngs), e Läffel Geméisbrittpolver ënnergeréiert, matt enger Tomate Pelée opgefëllt, kuerz kächele gelooss a matt Paprikapolver, Peffer, Salz a frëschem Basilikum ofgeschmaacht. Dat hunn ech matt geréischterte Sonneblummekären zervéiert.
No comments:
Post a Comment